onsdag 11 november 2009

väg ut men vill bara säga att jag inte alls är kompis med det där himla plättjärnet. Det var ju svårt ju. Kunde knappt vända dom rackarna och dom brände fast och min man fick ta över.

5 kommentarer:

  1. Om det är ett gammalt hederligt av gjutjärn så måste man ha en sån liten stekkniv och MYCKET smör, men pilligt är det ändå! Bra med män ibland ;)

    SvaraRadera
  2. du ska smörja in det rejält med matolja också, nu när det är nytt. Det vill säga om det är gjutjärn.

    / Ulrika

    SvaraRadera
  3. Är det gjutjärn så blir det bättre ju mer man använder det. men som de andra säger fett, fett...
    o diska inte med diskmedel. jag brukar bara torka ur med hushållpapper och någon gång emellanåt diska med hett vatten.

    SvaraRadera
  4. Tack för alla råd. Med er expertis kommer jag snart att vara expert.

    SvaraRadera
  5. jag brukar vända mina med gaffel!

    SvaraRadera