torsdag 6 maj 2010

Fina ord

Våra barn kan en massa fina ord. Hedrin och Prioderm är två av dom. Riktigt svåra ord och namn på lusmedel. I flera månader har vi behandlat lössen som bara kommer tillbaka. Nu är pappan och köper nytt medel. Köp inte Prioderm för det luktar så starkt och inte det där som luktar lakrits, snälla, säger barnen.

4 kommentarer:

Pia sa...

Hm, trist!

Just de små krypen har vi lyckats undvika hittills. Vi brukar mer umgås med små kompisar som fördrivs med Vanquin. Man blir lika trött varjer gång man inser att de är på besök. Städa, städa, tvätta, tvätta, vädra....

Ha det bra!

Anonym sa...

Köp inga mer dyra lusmedel. Köp kammen NitFree på hälsokosten. Den kostar 300 kr men det är den värd med tanke på vad lusmedelen kostar på apoteket. Den tar bort löss, men river även bort äggen. Balsam i håret och kamma. Löss och ägg försvinner.
Sedan plattar du barnens hår med en platttång. Det dödar effektivt, ägg och eventuellt kvarvarande löss. Jag har själv behandlat mig med lyckat resultat två gånger. Anna har också gjort det med sitt långa och tjocka hår.

/ Ulrika

Maria sa...

Hej Pia
Ja det medlet har vi inte behövt använda än men det kommer väl.Ja tvätta tvätta tvätta blir det här när dom där i håret är på besök. Och alla mössor ligger i tvättkorgarna hela tiden.

Hej
Åh tack Ulrika. Det känns som att vi håller på att bli galna. Då promenerar jag iväg och shoppar luskam. Nu. Sen får vi inte tappa bort den. Inte tappa bort. Om du vill träffas någon dag i vårsolen så vill vi det. Kramar

Anonym sa...

Bra Maria, hoppas att det fungerar. Jag vill gärna träffas men just nu är jag och Julia hemma eftersom vi är förkylda. Själv är jag dunderförkyld.

För den delen. Du har väll tvättat (60 grader)eller lagt alla mössor i frysen?