måndag 14 februari 2011

Nu ska jag sluta slöa och njuta

Och bära lite tunga grejer istället. Men fy vad skönt jag har haft hemma i min ensamhet. Jag är aldrig hemma ensam, verkligen aldrig. Men idag fick Majken och Ester gå på dagis för att jag skulle gå till doktorn. Så nu är jag ätit gamla, goda rester, skrivit in räkningar, druckit kaffe och ätit kaka (också en rest från helgen). Så nu kanske jag bär över lite böcker till huset.

Men viktigast av allt är att vi firade våran tolvåring i morse. Hoppas hon blev glad över firandet. Hon som inte gillar mornar och inte frukost fick liksom allt det + en massa klappar förstås. Mest kläder och pengar och så ett nageletui av mormor. Typiskt mormor sa min dotter och jag kunde bara hålla med. Hon hade letat i halva Uppsala för att hitta det. Tydligen något som är utdöende. Tur att min dotter hann få ett innan det verkligen dött ut.

3 kommentarer:

  1. Grattis till stora flickan *
    Jag fick en sodastreamer i julklapp av mannen. såd en går varm nu :) Min favorit just nu är svartvinbärslättdryck (kiviks) blandat med kolsyrat vatten - helt underbart gott. men det är väl amningen som du säger..man blir som galet törstig ju..
    Kramar Lycke

    SvaraRadera
  2. Tack. Så bra att ni har en sodastream. Då överlever du. Kram Maria

    SvaraRadera
  3. Skönt med de där stunderna, de är så viktiga! Nageletui, de är verkligen utdöende. Jag fick ett sånt när jag var i din dotters ålder, minns att jag tyckte det vara ganska kul ändå. Fast jag var lite av en pojkflicka.

    SvaraRadera