söndag 10 april 2011

Jag och flickorna


Majken och Ester bygger med duplo





Joen och Majken på väg till tandläkaren



Jag och småflickorna i hallen


Tänk att jag får vara så mycket med dom. Två hela dagar i veckan förutom helgen. Vill att det ska vara så här i flera år till. På måndagar stressar vi lite fast vi är lediga för då har E och S fiol 14.20 och vi ska fika innan på musikskolan och Majken och Ester ska samtidigt sova middag och vakna halv två för att vi ska hinna.Och det är inte jätte lätt. Men det är värt det.


Men torsdagar är lugnare. Då är det bara Signes ridning som vi ska passa, fast då har min man kommit hem redan, så Majken och Ester behöver inte stoppas i någon bil. Fast ibland dyker det ju upp någon tandläkartid, som Joens förra veckan, och då är det bara att åka. Men samtidigt vad ännu tjorvigare det hade varit att klämma in sånt och också jobba alla dagar i veckan.


Sen har det hänt någonting dom här sista veckorna. Småflickorna leker själva. Ester, men också Majken ibland, bygger torn med duplo. Fast dom vill även ha sällskap i byggandet så klart. Då kommer Ester och hämtar mig, tar mig i handen och säger: Tåm mamma bydda ton.


Jag kan inte flytta på bilderna som jag när jaglägger in dom på bloggen och sen kan jag inte längre styckeindela texten. Jo ibland går det, men oftast inte. Mystiskt.


Inga kommentarer: