torsdag 7 maj 2015

En skrytare

Jag skryter nu. Jag sprang igår själv/ensam igen. Snabbt för att vara jag. Jag träffade både en hare och tusen daggmaskar. Jag gick i morse till jobbet. Bra jobbat säger jag till mig själv. Jag tog till och med på mina joggingskor när jag gick till jobbet. Det var oväntat för en så snobbig person som jag. Jag vill ju ha på fina skor. Men den här nya, lite sportigare typen verkar inte sky några medel. Ja men nu vet ni. Nu är jag förunderligt trött och orkar nästan inte gå ut med hunden. 

Jag funderar just nu på hur man säger saker. Jag tycker inte om att bli så där småmanipulerad, fast det låter värre än vad det är. Men när vuxna försöker få en att göra saker,  inte genom att fråga utan genom att säga vi till exempel istället för jag. Jag tyckte att det lite hände idag. Hellre fråga och vara klar och tydlig.

 Sen funderar på det här med disciplin (stavas det så). Jag träffade en klass där lärare krävde mycket av den varan och jag upplever att det pyser ut då på en massa andra sätt. Att ordningen är helt konstruerad och brister så fort något rubbas. Ledarskap är svårt. 

Inga kommentarer: