torsdag 21 april 2016

Försöker skriva

Vi prenumererar på en grönsakslåda och en fruktlåda. Det är biodynamiskt odlade grönsaker och frukter som är så goda. Igår kom veckans laddning och Ester fick hålla den fantastiskt vackra Mangolden. Men min energi var nästan obefintlig, men så samlade jag mig och fick ihop en lasagne. Det blev riktigt gott. 
En annan dag i veckan blev det besök på musikskolan. Jag läste och Majken fotade.
Nu ska vi snart dit igen. Flickorna är på teater med skolan och jag väntar på dem. Min diet har ju fallit sönder. Jag väger nu under 70 kg och det är ett första steg, men jag vill ner till 65 kg. Jag får ta nya tag. Jag vet nu att jag kan.

3 kommentarer:

Ditte Sg sa...

Ler lite - väger också strax under 70 kg och mitt mål är 65! Jag har lyckats gå ner 2 kg. Hörde om någon som använt sig av sk ätfönster och jag tänkte att jag skulle testa - och det funkar ju! Så jag äter nu mellan kl 12 och 20. Kanske får jag ha lite längre matuppehåll för att gå ner mer för jag verkar ha stannat på ca 70. Ska ge det några dagar till och ev öka på fastan lite. Mangold! Odlade det förra sommaren men fick ingen riktig kläm på vad jag skulle göra med den! Hur använder du den? Hälsningar Ditte

Maria sa...

Hej
Min man har provat den metoden. Och han har gått ner, men nu har han börjat springa lite mer och då blir han för hungrig. Jag prövade också väldigt kort innan jag prövade den här andra metoden. Jag blev så otålig. Nu har jag ingen metod igen, men rör på mig mer och försöker att inte äta så mycket kolhydrater. Vi får heja på varandra! Nu har jag gått ner till 68,5 och att se såna siffror är som en lättnad efter att ha varit för tung för länge. Att springa går lättare nu. De där kilorna gör skillnad.

Jag gjorde lasagne med mangold och nu såg jag en sallad som såg god ut. Jag ska fota och lägga ut här så du får se.
Hälsningar Maria

Ditte Sg sa...

Bra gjort! Det är härligt att se en ny "siffra" på vågen! /Ditte