fredag 29 april 2016

Pust pust

Börjar dagen kl. 6 med att äta lite yoghurt, en dålig köpesmacka och kaffe. Mitt goda surdegsbröd hade tagit slut. Jag hade lyckan att få en surdeg av en kollega som gått i pension. Degen blev för lös, men brödet blev gott. Ikväll ska jag förbereda ett nytt bröd som ska stå över natten. Men det var inte det jag skulle skriva om, det var om min morgon. Sen, när jag ätit frukost, skulle jag göra sallader till kvällens knytis på musikskolan. En pastasallad och en vanlig. Jag kokade pastan och blandade den med vinägretten och satte i lite oliver. Sen slungade jag sallad till den andra salladen. Efter det la jag ner alla andra grönsaker som jag tänkte fylla på med sen. Tänker att det blir godare om inte tomater och annat legat i så länge. Så skulle bestick, tallrikar, glas, termos och sånt packas. 

Ja och så skulle jag på ett möte. Ja och så är visst min man bortrest. Ja och så hittade vi visst inte överdragsbyxorna.

Det blev så att mötet hoppade jag över. Packade ner fyra fioler i bilen och all mat. Flickorna tog med sig gympakläder och så åkte vi till skolan. Sen åkte jag förbi Willys och handlade dricka till knytiset. Sen jobba jobbet och nu äntligen sitter jag ner.

2 kommentarer:

minna lindeb sa...

yess! Bra jobbat.

Maria sa...

Tack!!