lördag 10 oktober 2015

Legat vaken

Jag har varit sjuk och hemma mer än halva veckan. Min man var bortrest förra helgen och har åkt bort en sväng igen. Jag gick iväg på ett klädparty igår. Det har jag aldrig gjort förr, men jag behövde komma hemifrån. Jag hade knappt någon röst och läskig hosta. Jag skulle vara en stund. Men det var spännande människor där. Kloka kvinnor. Sen väl hemma kunde jag inte somna. Jag kan inte umgås med folk. Jag måste bearbeta umgänge en hel natt minst. Och ändå tycker jag om det. Det är så svårt för mig vissa saker.

6 kommentarer:

Fembarnsmamman sa...

Förstår precis. Måste också bearbeta.
Trevlig helg och krya!

Maria sa...

Hej
Tänk att vi är fler. Har du något knep. Man vill ju inte heller avstå allt bara för att man är så här. Trevlig helg till er med!!!

Fembarnsmamman sa...

Hej igen
Nja, inte så mycket knep men jag har funnit min ro med att jag är sådan här. Det har tagit många år att komma underfund med det och att acceptera det förstås. Det tar tid för mig att sortera och bearbeta intryck och möten med människor. Jag är med där jag vill och orkar och väljer bort sådant som stressar mig. Måste jag vara med trots att jag inte riktigt vill vet jag om att tid för vila kommer att behövas efteråt. Jag är sådan här och vet att jag inte kommer att ändra mig. Lika bra att acceptera, tänker jag.
Fin vecka till er!

Ditte Sg sa...

Känner igen mig! Träffar inte folk som inte tillhör min närmaste krets så ofta som förr i tiden när jag hade mer tid och lust för det - men när det händer brukar jag också ligga vaken på natten och gå igenom samtalen i huvudet - så jobbigt! Hoppas du blir bättre snart!

Zachrissons sa...

Förstår och känner igen.

Maria sa...

Hej
Fint att höra på ngt vis att vi är fler.