söndag 30 december 2007

Hittar inte alls något

Jag hittar nästan ingenting idag. Jag har inte sovit särskilt bra och ögonen är alldeles grusiga och tankarna osammanhängande. Men nu har det ju fallit så fin snö och alla barn vill gå ut alldeles frivilligt. Men allt vi hittar i hallen just nu är halva vantpar och en sko istället för två. Och galonisarna ligger på hallgolvet för de tog vi hem från dagis när vi gick på jullov, men nu behöver vi inte de. För att inte tala om de där himla tandborstarna som vi jämt letar. Oj, vad trött jag blev. Det går inte bra för mig att vända på dygnet. Barnen sover till halv tio på morgonen men verkar ändå jätte trötta. Hur kan det vara så? Jag sov till kvart över nio och är ändå jätte trött. Är det så att all sömn efter klockan 8 är bortkastad och har motsatt effekt? Jag tror det. Förresten låg jag och tänkte på den här bloggen inatt och vred mig i våndor. Fast jag egentligen tycker att känns jätte roligt så blir jag alldeles uppslukad och kan plötsligt inte tänka på något annat. Och det måste jag göra. Jag måste tänka på jätte många andra saker.

5 kommentarer:

Maria sa...

Hej igen!
Lätt att bli uppslukad av bloggämnen...
Roligt att se din röra. Jag älskar egentligen att sortera, men nu med mina tre så orkar jag inte så det är rätt så rörigt här också...Idag hade jag stora rensa och röja planer, men nu är klockan halv tolv. Jag sitter i mitt nya julklappsnattlinne och har bara diskat undan i köket hitills...morgontimmarna försvann med produktion av eget spel (se min blogg)
Hoppas att ni har det bra! Gott nytt år om vi inte hörs innan dess!

birgi sa...

Hej och vad roligt med ännu en bloggare från de nordligare delarna!
/B - mamam till fem
www.lyckligagatans.blogg.se

Maria sa...

Vad jag blir glad för era kommentarer. Att någon har hittat hit!

Persilja sa...

Hej! Tack för kommentaren hos mig! Den kom i rättan tid, jag har en bloggkris! Har bloggat ett år och känner plötsligt att jag inte har något att säga. Så din aord gav mig lite ny energi! Ska försöka ta till vara den. Känner igen mig mycket i grejer som flyter omkring. Det är dålig "feng shui". Skapar oro i själen...
Menv ad gör man? De flyter vidare ändå. Jag tycker du skriver väldigt bra!!! Välkommen i bloggvärlden! Det är beroende framkallande men för mig är det en stor frihetskänsla.

Maria sa...

hej persilja
Tack för att du tittade in här, det gjorde så glad och tack för dina uppmuntrande ord. Jag vill bara säga att till mig har du väldigt mycket att säga, så jag hoppas att du slutar tvivla. Det där med att saker som flyter omkring skapar oro i själen det tror jag på. Det känns väldigt påtagligt ibland.