lördag 6 september 2008

Och sedan

så städade min man bilen när vi kom hem för den var lite lerig eller mycket och den är ny och fin, i alla fall ett tag till och så säger han: Jag brukar ställa den i gräset för då kan alla borsta av fötterna innan de sätter sig i bilen.

Tänk då är vi olika för jag brukar ställa den i en lerpöl för då kan alla tvätta fötterna innan de sätter sig i bilen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha! Min man är likadan. När vi hade köpt ny bil (efter många skruttbilar) och var ute på utflykt första gången så höll han på att få spader efteråt när vi skulle hem. Vi fick allihopa TA AV OSS SKORNA, innan vi satte oss. Han lade alla skorna i bakluckan. Sen när vi kom hem måste ju grannarna ha skrattat på sig när de såg hur vi fick våra skor först när vi hoppade ur bilen. Han har bättrat sig nu, men han höll på att köpa såna där blå skopåsar att sätta på fötterna. Men där gick gränsen för mig!!! Va! Det är ju en biiil. Den ska ta oss från punkt a till punkt b. Inget annat.
Suck Karlar!

Anonym sa...

mohahahah. *skrattar*
du är ju för rolig du.
Min bilskollärare lärde mig hur man skulle sätta sig i en bil. först sätter man in rumpan och bonkar ihop fötterna _utanför_ bilen, sen tittar man så skorna är rena och sen vrider man på kroppen så att benen kommer in. *ler*