söndag 7 september 2008

Vakna till liv

Jag har inte haft någon energi på sista tiden och då menar jag verkligen det, inte någon alls, som bortblåst helt och hållet. Jag har fått tillbaka en massa röda prickar som jag hade i ansiktet för några år sedan och jag tror att min kropp reagerar så på stress och då är det inte yttre stress som att man har jätte mycket att göra och saker att hinna och allt möjligt, det klarar jag bättre än den inre stressen som jag får av oro.

Men idag märker jag hur jag börjar flytta på möblerna i köket, alltså möblera om och det var så länge sedan. Kanske håller jag att vakna till liv igen. Och jag skurade till och med väggen och det tror jag aldrig någon gjort innan.

1 kommentar:

Maria sa...

Jobbigt att vara hängig, men bra om du känner att du håller på att vakna till liv igen! Hoppas att det löser sig med inre stress. Kramar från mig!

Det är lite tokigt för om man klickar på ditt namn i kommentaren hos mig så kommer det ju upp en användarprofil och då står det att du kommer från Västerbotten, Afghanistan...Tror att det blivit så för att Afghanistan står först på listan över länder och du inte valt annat land.