onsdag 8 april 2009

Tack

för alla, alla fina ord och lyckönskningar. Jag skriver glest här i början för allt som händer här hemma tar all min kraft just nu. Mina nyfödda flickor är urfina och lugna. Dom har provat utelivet två gånger nu och verkar gilla det också. Två kortispromenader i omgivningarna runt omkring har det blivit.

Dom har varit lite oroliga på kvällen två kvällar nu och blir inte riktigt mätta och vill inte riktigt sova, men annars så funkar det mesta bra. Jag hann med att få mjölkstockning igår och förstod först inte varför jag mådde så konstigt. Jag tror att det är bättre nu. Syskonen växer in i det här så smått, men det är en omställning även om våra yngsta hunnit bli sju år. Vi har fått ställa in en extra säng i sovrummet så att alla nattgäster ska få plats för första kvällen hamnade vår 10-åring i soffan i vardagsrummet och det såg lite för sorgligt ut.

Det är så fantastiskt att få barn nu när det hunnit gå några år. Jag kan nästan inte förstå att vi ska få uppleva det här igen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kram Maria och hoppas att du inte lider efter sviterna av BÅDE förlossning och snitt. Du är duktig. Och stort stort grattis till de nya fina tu.

Kram från faster Magdalena

Maria sa...

Förstår verkligen att du inte hinner blogga, men jag störtar hit såfort det finns något nytt att läsa.
Kramar!

susanne sa...

hej vad roligt att det fungerar! tänk på att inte slita ut dig med amningen om det inte fungerar det fins ersättning! jag kunde inte amma mitt sista barn.. det gick inte han blev aldrig mätt.. ammat de andra--- jag var sorgsen först men när han åt och sov insåg jag att jag blev ingen sämre mamma till han! jag blev en bättre till hela familjen..
bara ett litet tips.. nu har du två att mätta med... vet det dåliga samvetet kryper på en... dom är så vackra dina flickor :)
kram