måndag 10 mars 2014

Gjort så mycket

Jag har gjort så mycket idag känns det som. Men när jag tänker efter så är det faktum att jag skulle till läkaren idag som gör att jag är helt utmattad. Jag är rädd för att gå till doktorn. Ja det är helt sant, sån är jag. Jag känner en oro flera veckor innan och så när dagen väl kommer så blir det riktigt jobbigt. Och så när jag då går in på sjukhuset så känns kroppen märklig. Tänk vad konstigt att jag är gift med en läkare. Jag har sagt att jag egentligen alltid skulle vilja att han följde med mig för jag är så rädd, men jag inser ju att jag är vuxen nu och då måste man klara vissa saker. Jag hade redan skjutit upp besöket en gång, men nu var det bara att bita i det sura äpplet och gå dit. En gång per år måste jag gå för att kolla min tarm. Egentligen så lämnar jag blodprov och så går jag dit och han känner lite på magen. Men ändå, jag tänker att dom där proven ska avslöja hur sjuk jag egentligen är och det där klämmandet på magen kan avslöja både det ena och det andra. Sån här är jag. Sånt här försöker jag klara bättre. Jag jobbar på det.

Så har Ester fått nya allvädersstövlar och Majken nya galonisar. Den här skumma vintern har krävt galonkläder i många månader så det är inte konstigt att dom blivit utslitna. Så har jag storhandlat också på en halvtimme, något slags rekord. Broccolisoppa åt vi till middag med bröd bakat på Coop. Det är så skönt med just den soppan för alla äter, vilket innebär att jag kanske lagar den lite för ofta.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är precis likadan! Jag avskyr läkarbesök för jag tror alltid att de ska hitta någon hemsk, dödlig sjukdom. Men du håller inte på och frågar din man en massa saker? Det skulle säkert jag göra... Jag tror det där är en oro man på något sätt fått med sig och tyvärr tror jag att man lätt sprider den vidare till sina egna barn hur medveten man än är.
Var i din fina stad på sportlovet och hälsade på den stora sonen. Har aldrig varit så långt norrut tidigare, trots att han bott där i två år, men jag gillade stan jättemycket! Vilka fina museum! Förstår att han trivs. /Annelie

Maria sa...

Hej
Vad roligt att du varit här och våra museum är verkligen fantastiska. Vi bor rätt nära Västerbotten museum, en bit genom skogen och så är vi där. Väldigt härligt framför allt på sommaren för oss att ha så nära.

Jo jag frågar min man om endel krämpor, men blir rädd för svaren. /maria