fredag 2 januari 2015

Nytt år

Det blev ju ett nytt år igår, men för mig räknas det inte för jag var så trött. Trött hela dagen, hela tiden. Förut var det det värsta jag visste att vara så trött. Det gjorde ont i mig. Nu går sånt  lite bättre. Nu har jag stora barn som är värda fina nyårsaftnar och det är värt att vila sig igenom nyårsdagen.  Men nu så nytt år. Och hur tänker jag då. Jag tänker inga nyårslöften.

Jag tänker

Fortsätta blogga, fast alla nästan slutar. Några tappra kvar som jag läser varje dag. Familjen Zachrisson, Hemmamammaliv, Fembarnsmamman, Att man kan vara le,  Familjen Annorlunda, I will not keep calm and you can fick off, Underbaraclara. Mammamarias. Säkert några fler som jag glömmer. Jo jag gillar också En gul apelsin, Lite enklare, Bullerbymamman, Liten skrutt, Virkligenstickat, Blommor i fönstret.

Fortsätta motionera. Två- tre gånger joggning per vecka.

Fortsätta arbeta med mitt mående och med mina relationer. Oron och besvikelsen och förhoppningarna. Se det som är bra och försöka att inte likt en detektiv se det dåliga. Ärlighet.

Fortsätta undvika det röda köttet. Har undvikit det nu i drygt en vecka. Och med två vegetarianer i familjen som äter fisk,och kallas något annat då fast jag vet inte vad, borde det inte vara det minsta problematiskt.

Fortsätta försöka, med betoning på försöka, leva här och nu. Här och nu.

Inga kommentarer: