lördag 31 januari 2015

Sprungit

Jag har sprungit igen. Det gick. Och tack för era peppande kommentarer. Nu försöker jag återigen ta hand om mig lite bättre. Får se hur det går.

Och bättre på att se på saker med andra, snällare ögon. Som min kropp och mitt hem. Jag har fött 6 barn, två av graviditeterna var tvillinggraviditeter, vi har fixat allt själva. Även om jag inte gjort allt så bra som jag önskat så kan jag ju bara ändra på det som kommer. Jag får inte fastna i det förflutna. Och mitt hem kan jag också påverka för det är ju mitt, men det duger kanske också som det är. Och eksemet ser bättre ut idag.

6 kommentarer:

Ett liv helt enkelt sa...

Jag tycker ofta att du ser på dig själv med för kritiska ögon. I mina ögon är du en förebild. Du vet hur du vill leva ditt liv, du genomför det och står för dina beslut. Kram

Anonym sa...

Du har ett fint hem. Lite Karl Larsson klassiskt men ändå personligt och ibland rörigt så som det ska va när man lever där! Du springer och håller efter dig, du har 6 barn!!! Du har tappat perspektivet! Du borde inte va så självkritisk utan vara stolt och fokusera på allt bra. Men jag vet hur svårt det är...jag är själv likadan.

Ditte Sg sa...

Hej! Tycker det ser ut som om ni har jättemysigt och fint! Och jag beundrar dig för att du klarar av att springa! Har ju 6 barn själv och tycker det är jättesvårt att hinna med allt som ska göras.

Maria sa...

Hej
Så fina ord. Dom ska jag spara! Kram

Maria sa...

Hej
Jag älskar den stilen och köper hans tavlor när jag hottar dom på Kupan! Ja man måste träna på att fokusera på det som faktiskt fungerar. Alldeles sant!

Maria sa...

Hej
Tack! Ja det är jättesvårt. Joggningen är viktig för mitt mående men känns alltid lika jobbig innan, men så bra efter!.