fredag 6 juni 2008

Jag skäms

Jag skäms över att jag måste titta på Brottet varje torsdagkväll till varje pris som helst. Två torsdagar i rad har det ringt till mig precis just då och min man har sagt att jag inte kan prata. Pinsamt. En gång min brorsa som skulle gratta på födelsedagen och vi pratar sällan med varandra och igår en kompis på annan ort och det är samma sak där att vi pratar sällan med varandra.

Så nu sitter jag här och skäms över min ytlighet och avsaknad av empati och människokärlek. Så gör man inte. Men jag måste se den för den är så bra. Det enda jag ser på TV på hela veckan. Vi ser nästan aldrig på TV längre, det blir så den här årstiden. Bolibompa är ett minne blott men Brottet är nödvändigt.

Ja nu har jag biktat mig. Jag ska dra ut telefonsladden nästa vecka, bara så ni vet om ni söker mig.

2 kommentarer:

RANA sa...

Ja, du min vän, känns bekant. Härom veckan blev jag jättebesviken när jag hade missat "Lyfällan" - just för att jag pratade i telefon istället. Kind of patetiskt.

KRAM!
Rana

Anonym sa...

Jag vågar inte säga som du, men jag blir JÄTTEirriterad om någon ringer precis i Brottet!
Men jag skäms för mycket att säga att jag måste se det. Jag tycker du är BRA som faktiskt säger ifrån. Enda heliga stunden man upplver då måste man väl våga stå för det. Det vågar inte jag...