onsdag 29 september 2010

Lite ord bara

Ammar du fortfarande? Ja, lite. Ja men snart är dom ju tonåringar. Men vem har lämnat en mugg här med kaffe? (Jag förstås) Du förstår väl att den kan ramla ner och så är det kaffe överallt. Ja, men äsch jag tänker inte svara på det där, sa jag på ett lugnt sätt. Och lite andra konversationer har förekommit här hemma under helgen. Jag blir galen. Så känns det just nu. Jag vill ju bara att allt ska vara bra. Och jag bor ju i en värld, men du bor ju i samma.

3 kommentarer:

Anonym sa...

"kramar om dig Maria" och denna kram sträcker sig från flera inlägg tillbaka fram till din senaste.Jag tror inte jag behöver säga så mycket mer. Du förstår, eller hur? Och JAG förstår dina känslor mycket väl.
Gunnel L

Lena R sa...

Åh Maria, jag skulle vilja säga "Kräv respekt", men det är så lätt att uppmana andra att göra på ett visst vis, sedan skulle man själv inte klara av att agera så. Men ett är säkert: Du är en fantastisk människa! Ingen ska ta det ifrån dig. TÄNK - du är kvinna, sexbarnsmor, hustru, arbetande.

Tråkigt att personen som tycker en massa inte kan acceptera hur du och din familj har valt att leva och hålla sina åsikter och kommentarer för sig själv. Framför allt om de inte är efterfrågade.

Kram ♥
Lena

Maria sa...

Tack Gunnel. Den kramen behövs just nu. Känns det som. Kram

Lena
precis det vill jag, men vet inte hur. Men jag funderar och funderar, men sen så blir det likadant nästa gång ändå. Men tack för att du stöttar. Och har du något gott råd så tar jag tacksamt emot. Man är vuxen men ändå inte. På något konstigt sätt. Många kramar Maria