söndag 8 maj 2016

Nu ska vi ta springstund

Ja det gjorde jag idag, i värmen, längs en väg utan skugga. Det var vårens jobbigaste springtur. Jösses. Jag, värme och motion går ej att förena. När det gäller hår så har jag hittat en sjal här hemma som jag trivs att ha i håret. Jag har varit på vippen att klippa av det rejält, men nu kan jag förhala det hela med sjaltricket.
Vi har inte så mycket lökväxter. Synd, jag tycker egentligen att det som blommar nu är det vackraste.men några fina Krokusar har visat sig.
Bilderna kom i en förfärlig oordning. Jag bakade pizza igår och gjorde två med Blomkålsbotten. Jag hade höga förväntningar och den såg fin ut, men den var typ mesig i smaken. Nästa gång ska jag ha på goda, svarta oliver.

Så tänkte jag på affären igår att nyttig juice till bra pris kan väl inte vara fel. Men huvva. Jag tyckte verkligen inte om. Alla de här nyttiga sakerna som folk skriver så mycket om. Hur ska man lära sig att gilla. Som chiapudding som jag aldrig smakat, men som jag nästan inte vågar. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag håller med om dina tankar om nyttiga juicer, morotsjuice är inte så intressant när det finns grape/egenpressad apelsin m.m. m.m..och chips och vita baguetter och.... Det handlar väl om hur ofta vi äter det vi äter? Vilket i och för sig blir för ofta för en frossarpersonlighet som jag! Men heja springet! Kram/ E

Maria sa...

Ja heja springet. Och om vi fortsätter så kanske vi slipper en del nyttigheter. Nått ska väl ha för springet? Kram