torsdag 3 juli 2008

Hemma igen


Nu är vi hemma efter vår långa resa i den stora världen.

Vi har haft det bra tillsammans och sett hur mycket som helst. Vi åkte till Uppsala och återsåg en gammal moster och sedan åkte vi till Kolmården. I två dagar var vi där och sonen, som är 6 år, sa efter första dagen att det var den bästa dagen i hans liv. Vi bodde på vandrarhem, helt ensamma i vårt hus så vi hade kök och tre toaletter för oss själva, kanske lite överdrivet men skönt. Vill man resa och bara träffa så där lagom med folk så rekommenderar jag den här veckan.

Vi blev förälskade i delfiner, gibbonapor och gorillaungen Enzo. E var tvungen att köpa en egen Enzo och bära på honom resten av resan.


Sedan var vi en natt i Rimforsa på ett vandrarhem som låg ljuvligt. Där bodde vi helt ensamma i ett gammalt vackert hus. Äldsta sonen skrek av glädje när vi klev ur bilen för det första han såg var en stor fotbollsplan .


Nästa stopp var på Astrid Lindgrens värld i Vimmerby och det rekommenderar jag varmt. Miljöerna var så fina och skådespelarna helt suveräna. Äldsta sonen var med och lekte precis som de mindre. Åh Astrid hon är bara underbar...

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken resa! Härligt!

Välkomna hem!

Kram,
AnnaSv