onsdag 30 juni 2010

Uppsala del 2 - syskonkärlek






Våra barn bråkar en del. Dom två äldsta med varandra och systrarna med varandra. Men aldrig bråkar någon med Majken och Ester. Så mycket kärlek dom får, det är egentligen inte klokt. Ser ni hur mycket kärlek storasyster ger dom. Hon har tålamod med dom, hon som egentligen har så lätt att tappa det, oändligt mycket. Och dom älskar henne tokigt mycket. Särskilt Majken sträcker armarna mot henne och vill komma upp så fort hon ser henne.


Och i Uppsala åkte vi gammalt ånglok med en ung konduktör fast han var antik på något vis. Han berättade med stolthet i rösten om det gamla tåget och den gamla bussen som vi åkte sedan. Han stannade bussen så att tre tjejer som gick längs vägen fick åka med och han stannade bussen och lyfte bort en hink som stod på vägen. Jag tror han hade all tid i världen. Och han bad om ursäkt flera gånger när han råkade stöta till min man. Och han skvallrade lite om kungafamiljen också. Bara så ni vet. Men jag säger inte vad han sa.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag trodde först det var du på bilderna, sen såg jag. Har du sett så lika ni är? Och vilken FIN storasyster!!! Om hon vill ha fler små att krama så behöver jag en extra famn till Skruttan :)


Och vilken härlig konduktör, det var som att läsa en bok.