lördag 13 april 2013

Allt var så bra

Men så fick jag huvudvärk och blev illamående. Hade värsta mysdagen. Jag sprang på morgonen, tittade på min son som spelade fotboll, åkte och fikade med 6 av 8 i familjen och storhandlade på en liten affär. Så kom vi hem och då pang kom huvudvärken. Antagligen var det joggningen och min brist på vettig föda idag. En liten macka och sen gofika på kaféet. Ja och frukost förstås, men det var ju tidigt det. Men nu har jag ätit huvudvärkstablett och en ordentlig middag. Jag slapp kräkas, var så nära, men lyckades sova i soffan en halvtimme istället. Så nu blir det lördagsgodis i soffan snart.

Signe har varit på stan och hittat ett par skor hon vill ha till våren. Gympaskor med rymdtema. Jag älskar allt med rymden säger hon. Ibland överraskar dom en.

2 kommentarer:

Maria - JAG BLOMMAR sa...

Har också hänt mig någongång, att jag fått i mig för lite vätska och näring efter löpning och liksom blivit helt sjuk. Så nu käkar jag alltid typ banan och mjölk efter ett löppass, för att fylla på direkt.

Maria sa...

Hej
Det är riktigt jobbigt när det blir så där. Får tänka mer på det där med att äta, dricka tycker jag att jag är rätt så bra på när jag har sprungit.