tisdag 23 juli 2013

Mamman dygnet runt

På morgonen går jag upp för att passa ett bröd som ska ut ur ugnen och på kvällen vakar jag och väntar på barn som inte passar tiden trots löfte om att göra det. 

Jag blir inte arg när han kommer, bara lättad. Idag har varit en så konstig dag. Jag skulle skicka iväg mina traderagrejer idag. Hittade två fläckar på en kofta som skulle iväg och några stygn som gått upp på en klänning. Fick jag mejla och säga det. Usch så snurrigt. Jag blir aldrig bra på sånt där. Fick värsta ångesten över att jag skulle göra någon besviken. Sen när jag gjort det och dom var så förstående så ser jag ett litet hål på en tröja nära där storlekslappen sitter. Då fick jag mejla om det också. Resten av grejerna tänker jag inte skärskåda innan jag skickar iväg. Ska jag sälja mer så blir det inte så mycket åt gånger och i lugn och ro ska jag titta noga på kläderna innan jag skriver en annons. 

Sen har det varit en till jobbig grej idag. Jag fick blotta mig och visa en sån där ful sida av mig själv. Den avundsjuka sidan. Och när jag fick avslöja den så blev det lite lättare att andas. Det fula finns också. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det fula gör oss också finare. Det är ju så svårt att älska det perfekta. Kram, Michaela

Maria sa...

Å vad fint sagt och sant. Kram