fredag 5 augusti 2011

Sommarprogram

Har hört två sommarprogram den här veckan, eller delar av två och det är nog rekord sen jag fick barn. Sen har jag ju hört delar av flera tidigare i sommar. Också rekord sen jag fick barn. Idag är det Patrik Sjöberg och häromdagen Alice Bah Kunke. Av Patriks program hörde jag sista 40 minutrarna och av Alice program början och slutet. Skulle gärna höra hela av båda.

Jag har verkligen varit hemma den här veckan. Knappt lämnat huset mer än när jag skulle handla igår. Ja jag har ju varit ute på gården massvis. Och i måndags var vi ju på stranden förresten och det var härligt. Men innan vi skulle iväg var det så bråkigt, en storebror som retade en lillasyster och ingen som hjälpte till så då tänkte jag att den här veckan tillbringas hemma. Vi har ju rest så mycket i sommar för att vara vi och badat en hel del. Jag får vara hemma och göra ingenting och ändå hur mycket som helst. Jag får det. Städa har jag försökt också med resultat att ett köksgolv skurats. Ungefär det hinner jag på en vecka.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Visst vet du att alla sommar och viterpratare finns på webben. Jag laddar ner och lyssnar året runt när det. Passar mig.

Hälsningar ulrika

Maria sa...

Jo men jag är ju så oteknisk och kan inte att lyssna på mer än datorn. jag skulle vilja ha någon apparat som jag kan lyssna på när jag är ute och går. visst har du någon sån? Vi vill gärna träffas. kan nikomma hitnågongång i veckan?

Anonym sa...

Du får skaffa en ipod och lägga över pod-radio. Det gör både jag och Julia och lyssnar året om. De jag gillar lyssnar jag på många gånger. Första gången jag hörde någon prata om pod-radio tyckte jag att de lät så trist så jag stängde av öronen, men nu är jag själv lite beroende av detta.

Vi kommer gärna, skulle torsdag eller fredag eftermiddag kväll fungerar eftersom vi jobbar.

Hoppas vi ses!

Maria sa...

Flickorna börjar sin ridning på torsdag så vi tror på fredag, men Joen ska bara kolla så han inte har match. Jag återkommer när han kollat. Kram: PS en ipod får det bli.

Maria sa...

Ulrika, nu säger Joen att han har match på fredag kl. sju. Grrr. Då går det ju inte. Joen säger men vi kan väl träffas på lördag eller söndag. Kan ni det. Ni får äta här och fika och umgås. hoppas ni kan någon av dagarna. kram Maria

Anonym sa...

Söndag skulle kunna passa. Julia har träningsläger men slutar redan vid tre på.söndag. Jag kan ta med efterrätt om du vill.
Ska vi säga så?
/ ulrika

Maria sa...

Hej
Ja det gör vi. vad roligt. Vi ses kram