söndag 16 oktober 2011

Förkylt

Jag har varit märkligt hängig idag. Oförklarligt tyckte jag för jag har sovit rätt mycket i helgen. Men nu förstår jag, jag håller på att bli sjuk. Jag bakade en god citronkaka, tror jag, men kände ingen smak. Kill i halsen och tätt i näsan. Min man har varit på kurs idag och jag som en vissen växt här hemma har haft en del att ta hand om. Jag var tvungen att laga två måltider och sitta i iskall ishall och titta på Ernst som spelade bandy. Så är det ju, man kan inte någonsin ta en paus en dag bara så där. Men det har ju gått. Till exempel sa jag till Joen och Ella att städa undervåningen när jag och småflickorna var i ishallen och dom gjorde det. Sen var vi hemma i 10 minuter och då sa Joen att nu ser det ut som innan. Så är det också.

I morse såg jag ett avsnitt av Barn till varje pris på datorn. Jag tycker om den serien, fast jag har bara sett två avsnitt. Se den.

3 kommentarer:

Maria sa...

Ja, just det där att ta paus, det är inte så enkelt. Man behövs liksom mest hela tiden. Mamma här och mamma där...=)

Familjen Tapper-Kaller sa...

Vi har sett första avsnittet av Barn till varje pris. Jag känner mig så lyckligt lottad med mina fina fem, som kommit till mig utan provrör eller evighetslång väntan.
Livets största lycka.
Det vackraste man kan vara med om.
Kram.

Maria sa...

Maria
Nä pauser är inte lättta att ta. Ibland kanske när man sätter på Bamse.

Karin
Jag med, så lyckligt lottad. Att inte behöva gå igenom att hoppas så mycket och sen bli så förtvivlad.Och all väntan.
Kram