torsdag 27 oktober 2011

Musikskolan


Varje måndag är det fiol på musikskolan. Och varje måndag är det fika före fiolen på musikskolan. Billigt fika, billigast i stan. Kanske inte precis hembakt, men jag tycker ändå att det är vardagsmys. Det är ganska stressigt för oss att komma i tid för Majken och Ester sover egentligen när vi ska dit, men väl där så går det bra. Och nu vill dom ju inte sova så nu blir det ingen stress alls. Så sitter vi där och tittar på gymnasieelever som går där på skolan. Jag tänker på att snart går min äldste på gymnasiet. Han som var ungefär 9 år alldeles nyss.
Imorgon flyger jag och Ernst till Stockholm. Mormor och morfar längtar så efter honom. Kalops har han önskat och det blir det. Tintinfilm har han önskat och det blir det. Själv ska jag bo två nätter på hotell. Ensam på ett hotellrum. Väldigt konstigt. Jag ser fram emot att promenera så där utan mål eller mening, bara gå.

2 kommentarer:

Familjen Tapper-Kaller sa...

Så mysigt det ser ut med måndagsfika.
Hoppas ni får en underbar Stockholms-tur! Så ovanligt för dig att bli alldeles ensam på ett hotellrum.
Jag ska hålla tummarna för dig i helgen, att solen ska skina så du får strosa omkring i en vacker och höstig huvudstad. :)
Kram.

Maria sa...

Oj, ensam på hotellrum. Det är inte ofta. Blir en väldig kontrast mot det vanliga livet. Ja, just det-jag var ju iväg själv på en hemslöjdshelg och bodde på hotell förra hösten. Det blir nästan så att man inte vet vad man ska hitta på. SOm om jag behövde fira på något vis, så jag köpte lite godis och hade en bra bok. Men så orkade jag bara en kort stund innan jag somnade. Kanske var det sova jag behövde allra mest...