torsdag 20 oktober 2011

Lunchat och ätit okänt bär

Nu har vi lunchat och promenerat hem via stan. Allt var trevligt förutom dom sista 20 minutrarna. Två stycken trötta tvååringar som inte vill sitta i vagnen, vill gå själv, kliva rätt ut på gatan, äta konstigt bär på vägen hem. Vad var det för bär? Borde jag göra något, typ ringa giftcentralen. Fast Ester är pigg i baddräkt nu. Här kastas kläder av lika fort som jag blinkar.

Sen ringer dom från dagis och vi har jour och det betyder just idag att vi måste diska. Och just idag är Bengt i Stockholm på kurs. Det här hänt förr. Då diskade jag klibbris halva natten med fyra trötta barn.

Men alltså som sagt annars har dan varit finfin.

Jag har en dålig sida, eller flera förstås, men en dålig som jag inte alls gillar själv. Jag kan bli så irriterad när barnen ska vara med kompisar mycket, vara borta, inte passa tider, inte komma hem när dom ska. Särskilt när det gäller ett av mina barn. Kanske för att hon så sällan har passat tider eller ringt var hon är. Jag vet inte hur många gånger jag letat henne. Men ändå jag måste skärpa mig. Vad är det där jag håller på med? Jag vill ha dom här. Mer. Tror kanske att det är det.

Inga kommentarer: