fredag 20 juni 2014

Dålig sömn länge

Två veckors dålig sömn tar ut sin rätt. Jag har ont i magen och känner mig som att jag skulle ha druckit några glas vin. Men det har jag inte utan jag tror att det är tröttheten som kommit ikapp mig. Idag har vi hälsat på dottern på konfirmationsläger. Hon verkade ha det jättebra. Vi hade med picknick av sånt vi grävt fram här hemma. Pastasallad gjord av pastan som blev över från middagen igår, tre kycklingklubbor jag hittade i frysen, lite gravad lax och några hårdbrödmackor. Inget midsommaröverflöd, men det dög. Sen kom regnet och haglet och kylan. Kallaste midsommaren på länge. Vi tog färjan tillbaka till fastlandet och åkte och storhandlade. Nu har vi grillat till middag och jag känner för att gå och lägga mig. Men jag kommer nog in i en andra andning snart. Jag har visst semester nu, kom jag på.

2 kommentarer:

Ett liv helt enkelt sa...

Glad midsommar i efterskott. Så bra att hon har det bra! Här hemma började också semestern med känsla av urvriden trasa. Men det blir väl bättre.

Maria sa...

Hej
Hoppas ni också hade en fin midsommar! Ja det känns skönt att hon verkar ha det bra. Det är inte självklart att man trivs med lägerlivet bland så många man inte känner. Jag hoppas också semesterlugnet och semesterlglädjen snart kommer.Ha en fin semester! Kram