lördag 14 januari 2012

Lite sjuk

Jag blev sjuk på jobbet igår. Fick ont i hela kroppen och mådde illa, men jag stannade kvar. Kanske lite dumt med tanke på att jag kanske smittar dom andra. Men tanken på att sätta sig i bilen och åka dom nästan två milen hem och lägga mig och sedan stiga upp och hämta på dagis kändes så jobbig. Så fick jag en ipren vid ett-tiden av en arbetskompis och då blev det bättre. Och jag orkade hämta barnen och laga middag, men då kom konstiga känslan tillbaka så då tog jag en alvedon.

Så mådde jag ganska bra igen, tills i natt, jag fick så ont i magen och jag har drömt om CD-skivor hela natten. Skivor i jätte stora högar som jag på någotvis ska sortera, överallt var dom. Hur nu CD-skivor kan vara en mardröm, men det var det. En annan dröm som gled in i skivdrömmen var att jag och Susanne spelade teater för en fullsatt aula, men vi hade glömt att öva innan. Vi improviserade hela föreställningen och efteråt hade jag en jobbig känsla i kroppen. Susanne lova att vi alltid ska träna innan vi ska uppträda för folk. Ja sen kom den där skivdrömmen tillbaka. Kan det vara för att det är böcker överallt på jobbet just nu. Vi har ju flyttat biblioteket och ska märka nästan alla böcker. Och dom som inte blev märkta innan flytten ska märkas nu. Och igår gjorde jag det hela dagen i min sjukdomsdimma och hela tiden kom någon i personalen in med flera böcker. Var ska den här stå? Var ska jag lägga den här?

Och nu ligger jag här i sängen, så trött och nu är min man likadan. Det är ju bättre när man avlöser varandra. Fast jag håller kanske på att bli bättre. Och nu vet jag ungefär hur Majken och Ester mådde förra veckan. Stackare. Men vad länge sen vi var sjuka. Så det är inte precis synd om oss.

Inga kommentarer: