torsdag 12 januari 2012

Upptagen av allt möjligt

Jag har inte hunnit skriva, eller inte haft lust. Jag har prövat att ha vardag igen och det har gått så där. Lite bra, lite dåligt. Jag har haft lite svårt att somna. Efter att ha åkt längdskidor under jullovet, två gånger, har jag haft ont i höften och så har det strålat ner i benet. Läskigt, tänker hypokondrikern, är det bara skidåkningen eller är det något annat? Men skidorna bestämmer jag mig för att det är. Men jag har haft svårt att somna p.g.a det där. Jag hittar ingen bra ställning. Inte så vältränad när två skidturer med barnen orsakar sömnlöshet.


Och jag har varit rätt så upptagen med min tradera-handel. Imorgon tar dom första auktionerna slut. Då kommer det där svåra att skicka grejerna. Hur gör man det då? Plötsligt har jag glömt hur allt jag beställt varit packat.


Igår var jag på Jesper Juul- kursen. Bra är det, men juluppehållet hade jag gärna sluppit. Jag kände att det blev lite för långt mellan gångerna.


Sen är jag helt överförtjust i programmet Årets mästerkock. Det är något med det där programmet, man blir så himla förtjust i deltagarna och i juryn. Och så är det nått med mat. Jag är ju inte ens bra på matlagning, men jag gillar det så mycket ändå.Och nu ska julgrejerna bort snart. Tiden går väldigt fort. Min barn blir stora fort, jag blir gammal fort, kvällarna tar slut innan dom börjar, natten går fort och frukosten är för kort och julen är också snart över. Dom fina stjärnorna ska ner och alla våra krubbor och även fina luciatåget,

2 kommentarer:

Susanne M sa...

Jag packade tröjan jag sålde i en lite rejälare plastpåse, typ intersport/team sportia sort, såg till att pressa ur alla luft och tejpade med packtejp. Det funkade jättebra. Fick tipset av min syster som sålt endel på tradera.

Maria sa...

Tack Susanne. Så ska jag göra. Kram