onsdag 18 januari 2012

Vad jag pysslat med

Jag är inte så aktiv här just nu. Jag är väl upptagen med annat. Olika annat. Jag har haft femte sjukan, en barnsjukdom. Det var därför jag inte mådde bra. Nu har jag små röda utslag som inte besvärar, förutom dom på fötterna och dom kliar.

Jag har skickat iväg fyra traderavinster till gudrunsjödenkvinnor i landet.

Jag har tänkt, en del.

Jag har känt av tomheten. Ni vet man bara sitter där vid sitt skrivbord på jobbet och så kommer tomheten, eller den behöver ju inte komma precis där, men för mig gjorde den det. Vem är jag, vem är du, vad vill jag, vad kan jag göra någonting åt? Såna tankar.

Men så idag var jag glad på jobbet, efter tag, först var jag arg för allt är nytt och jag blir trött av det. Känner inte om jag trivs eller inte, men sen blev det bra. Och jag tänkte, men när var jag glad på jobbet sist, alltså riktigt, ganska glad en hel dag? Det var länge sedan. Kanske när jag och Susanne spelade Prick och Fläck och fnissade som två barn. Fast då var vi ju inte ens på jobbet, så det räknas kanske inte. Men idag kände jag glädjen, lite i alla fall, tack för att du kom. Kom gärna lite oftare i forsättningen.

4 kommentarer:

Susanne M sa...

Vi får se till att fnissa lite oftare så vi bli glada!

Maria sa...

Visst ska vi. Vi måste kanske spela mer teater. Kram

Susanne sa...

Jag tror på en mamma mu och en kråka... så fnissigt bra!

Anonym sa...

Fniss.