lördag 11 augusti 2012

Fina dagen

Idag blev en okej dag fast den bara innehållit städ, matlagning och värsta snabba stadsrundan. Fotoalbum, ett par byxor för halvapriset, bullar från konditoriet på rea, en kavel till småflickorna och en film till småflickorna som vi sett ikväll. Så stötte jag ihop med min kompis på stan och då kändes det mysigt och lagom stort, stan alltså. På vägen hem hämtade jag ut ett överkast som jag beställt till vår säng, också för halva priset. Så shopping har det varit, lite fyndshopping som ju ändå kostar. Det är lätt att tycka att det blir så billigt när det är rea. Farligt, farligt. Sen skulle jag inte ha gått in på Indiska för där hänger den finaste, prickiga klänningen. Typiskt att jag måste tänka på den där nu. Jag är så svag för prickar.

 Till middag åt vi ratatouille med ris och tsatsiki. Ratatouille på en lördag sa en av tioåringarna och sen åt alla ändå. Man blir så himla nöjd när barnen äter en massa grönsaker till middag. Fast det är klart, inte Majken inte. Det där är ätlit sa hon och åt två portioner ris.

Sen satt jag och småflickorna och tittade på filmen, hela filmen och Signe satt med en stund också. Så det där med tonåringar som inte vill prata. Men ibland vill dom ju det faktiskt och man är viktig. Jag kom på det ikväll och jag ska försöka att inte glömma det dom dagar det nästan inte sägs någonting.

Inga kommentarer: