onsdag 18 december 2013

Försöker städa från grunden

Jag har fyllt bilen med grejer som ska till Kupan. Mamma kommer imorgon och jag fick eld i baken. Fast vem försöker jag lura? Kaoset lurar runt hörnet, eller nej det är förresten mitt framför näsan. Men jag har åtminstone fyllt bilen. Så det så. 

Igår slog jag in över 20 julklappar. Sen skulle jag hinna så mycket mer, men det gjorde jag absolut inte. Idag efter jobbet lagade jag en god köttfärslimpa med klyftpotatis och en purjolökspaj till Ella av pajdegen som blev kvar från igår när jag gjorde borccolipajer. Jag har fått lust till matlagning igen efter förra veckans bottennapp när jag helst ville äta en kebab. Signe sa att hon aldrig hört att jag varit sugen på det och det är kanske sant. Men med lite virus i kroppen så förändras allt. 

Helst vill jag sticka, men idag har jag inte alls hunnit. Trist. Så här ser det ut iallafall, Ellas halsduk som stickas i en mycket speciell teknik. Några varv har blivit helt fel, vilket syns på bilden, men att riva upp har jag inte vågat.

4 kommentarer:

Maria - JAG BLOMMAR sa...

Jag fick också ett rensaril igår, men kom av mig idag. Bara att ta tag i energin när den dyker upp....

GOD JUL på er!

Maria sa...

Ja när man börjar vill man fortsätta, men tiden räcker inte alltid till. God jul och gott nytt år!

Ditte Sg sa...

Vilken fin halsduk - både färg och "konsistens" - vad är det för teknik? Här är det också lite julkaos - men jag tröstar mig med att det brukar falla på plats i sista sekund! GOD JUL!

Maria sa...

Det heter ta hank, lägga hank och ta hank och maska. Någon gammal teknik. Obegriplig först, men tack vare google och en blogg så fick jag till det. Min dotter önskade färg.

Alltid blir det lite kaos före jul. Lite mindre i år för oss tror jag, men vi får se imorgon. God Jul till dej och tack för din fina blogg!