tisdag 1 juli 2014

På väg

Resa med tåg genom landet. Alla är med utom djuren. Att resa med tåg istället för bil. Äntligen. Alla dessa bilresor vi gjort. Man är så klart friare med bil. För när man kommer fram kan man åka var man vill och på vägen kan man stanna. Men ändå, nu provar vi det här sättet. Kanske är det vår melodi. 

Igår blev jag ledsen, en familj på vårat dagis ska sluta. En flicka dom har är lika gamla som våra två. Nu är M och E dom enda flickorna i sin ålder på dagis och Majken är helst med pojkarna. Signe hade så jobbigt sista år på dagis då det blev en liknande situation. Suck. E har en fin kompis som är kvar på dagis. Jag berättade igår för henne och då sa hon men Molly är ju kvar. Då fick jag berätta att hon ska ju börja skolan. Jag jobbar bara halvtid nästa år också så det blir inte alltför mycket tid på förskolan. 
Majken har på sig till sin Emilkeps som Ernst köpte på Astrid Lindgrens värld när han var 5 år. Nu ska småflickorna få komma till det stället. Vi var väldigt förtjusta när vi var där för 7 år sedan.

Inga kommentarer: