måndag 1 september 2014

En ledig dag

I fredags på dagis bläddrar jag för att se om jag skrivit in flickornas tider för nästa vecka. Tur att jag gjorde det för det visade sig att det var stängt på måndag, alltså idag. Med två dagars varsel skulle jag få till en ledig dag. Det gick tack vare fina kollegor. Så nu har vi då vår lediga dag.

 Jag har ju nu börjat träna. Går ut med det nu så alla ( eller ni några som läser här vet). Minst två gånger löpning i veckan. Det är kravet på mig själv. 

Konstaterade häromdagen när min son hade min gamla prickiga Gudrun Sjödén jacka på sig att han passade så bra i den. Bättre än vad jag någonsin gjort så jag gav bort den direkt. Igår provade min dotter kläder som jag samlat i en låda i källaren. Det blev lite kul. 

7 kommentarer:

Katarina Bihagen sa...

Hej igen Maria!
Vad kul att se bild på din äldsta dotter. Lite lik pappa tycker jag mig se.
Kul också att du kom ihåg mig. Vet ej varför jag tror att ingen kommer väl ihåg just mig? Du behöver inte känna dåligt samvete över att inte hålla kontakten. Det tror jag ingår i livet. Ibland har man kontakt med någon under en viss period och sedan inte mer och med andra håller kontakten i sig längre perioder. Men jag tror att det är så livet är och ibland kan man ju också hitta tillbaka till varandra.

Vill bara säga att jag känner igen mig så mycket i det där som du tidigare skrivit om gällande oro. Det är ju inte klokt vad mycket oro man får i sig när man har barn. Och blir den gånger sex om man har sex barn? Oj, oj - det kan jag inte ens föreställa mig... Men sedan är det så skönt när det under en stund känns lite lugnt och allt är bra. Vad lycklig man då känner sig för barnens skull!
kram Katarina

Katarina sa...

Glömde ju berätta att allt är bra med mig och min familj. Vi bor kvar i Eskilstuna. Jag jobbar inom socialtjänsten och trivs bra och Erik jobbar på Sthlms universitet. Han är dock lite trött på att pendla. Isak går första året på Sam.programet och verkar ha hittat sin grej, vilket känns så skönt. Axel däremot är inte så förtjust i skolan och det är lite av en kamp att nu börja åttan.... Däremot så älskar han att åka inlines (trick - ej på längden) och vill du någon gång kolla in honom så har han lagt ut en massa filmer på sig själv på youtube. Sök bara på för- och efternamn. DET är verkligen hans grej. kram kram

Maria sa...

Hej
Ja hon är verkligen lik honom till utseendet och delvis till sättet. Oron är ju för hemsk i perioder. Bättre just nu, kanske för att alla verkar ha det okej. Men så fort det händer ngt så ökar oron i liksom alla sammanhang.

Maria sa...

Hej igen
Skönt att ni trivs på era jobb. Jag förstår det där med pendlingen. Jag pendlade en himla massa år till Holmsund och man bli less. Saknar den där friheten att kunna cykla till jobbet. Nu kan jag det och det är skönt.

Maria sa...

Joen går andra året på natur. Inte riktigt hans grej. Vi försökte nya i ettan men samklassern

Maria sa...

Var fulla. Men han gillar sin klass så han försöker väl stå ut med de tråkiga ämnena.

Maria sa...

Jag ska kolla på Axel. Vad kul att hitta sin grej. Hör gärna av dig fler gånger, det är så jätteroligt. Kram