måndag 8 september 2014

När man inte har en bra dag

Då blir det ju lätt att man ser det som är mindre bra. Idag tänkte jag på jobbet att jag önskade att fler föräldrar skulle på till biblioteken på dagarna med sina mindre barn. Sitta där och mysa och läsa. Men alla är ju på dagis. Jag minns när jag jobbade på ett annat bibliotek för nästan 15 år sedan. Varje onsdag kom en mamma med sitt barn, kanske 5 år gammal och dom läste. Vad dom läste! Det var hur mysigt som helst. Så nu önskar jag flera barn och föräldrar med lediga dagar mitt i veckan. Och då ska man gärna gå på sitt närmaste bibliotek och läsa. Så tycker jag.

2 kommentarer:

FruG sa...

Bibiliotek är så mysigt! Stämningen, tystnade, alla böcker, lukten av böcker...Jag tänkte samma sak som du när jag för ett par veckor sedan var på vårt bibliotek tillsammans med mitt yngsta barn. Han var det enda barnet i lokalen! Kändes lite ödsligt på barnavdelningen. Synd att inte fler barn är hemma på dagarna! Det är mysigt när det är lite blandade åldersgrupper ute och rör sig på gator och torg!

Maria sa...

Hej
Ja det är så synd. Samhället har blivit konstigt. Så öde i alla lekparker och på bibliotek till exempel. Fler barn hemma skulle vars underbart.