torsdag 25 december 2008

God Jul

och vad säger man nu, god fortsättning kanske. Vi har firat en alldeles superfin julafton tillsammans vår familj med alla katter och kattungar (4 stycken), kyrkobesök på förmiddagen och lite grannumgänge med efterrätt där det blev dans runt i deras hus som i Fanny och Alexander. Sedan hem igen och umgås ännu lite till innan jag helt och hållet stupade i säng. Barnen hade julklappar till hela familjen allihopa och det var rörande att se. Dom har blivit ganska stora nu inser man då. Ett missöde var att petshophuset som äldsta dottern hade önskat sig råkade vara fel och måste bytas. Och så är det härligt att se hur dom hugger i på julmaten nuförtiden. Stoora portioner, mest åt det köttiga hållet men ändå...

Idag ska vi spela nya spelet i familjen: Cluedo som jag älskade när jag var liten, men det verkar ha blivit krångligare. Jag har läst reglerna flera gånger och fattar ännu inte riktigt.

1 kommentar:

Soffan sa...

God fortsättning! Jag har ju läst din blogg förut men på något sätt irrat bort mig för att nu återvända på ett kärt återbesök.
Ser att du är gravid! Grattis! Så underbart omvälvande, underbart och utmattande. Lycka till och vila så mycket du kan!