lördag 20 februari 2010

Å så denna

melodifestival. Den tråkar ut mig men barnen vill se och det får dom förstås. Men jag ser mycket hellre på curling. Sån är jag. Och om någon behöver ställa någon halvkomplicerad fråga om curling så brukar jag försöka svara. Och resten av familjen nickar och verkar tro på mig.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Menar du att du kan nåt om curling? För jag vill veta, man fattar ju ingenting. Satt på pappas boende idag med ett gäng dementa och jag fattade nog lika lite som de :)

Anonym sa...

Hej Maria. har varit och läst i din blogg. Har läst några i följd eftersom jag inte varit här på ett tag. Min reaktion var : Maria DU MÅSTE BÖRJA SKRIVA KÅSERIER. Har ni ingen lokaltidning där uppe som du kan kontakta och fråga eller hur man nu bär sig åt. Jag tycker verkligen att du skulle behöva komma UT med det du skriver, inte bara här på bloggen. Det du skriver är kåseri i högsta grad. Kåseri har ju också betydelsen: lätt och roande skildring el. framställning. Och att kåsera är att "skriva el tala ledigt och roande, småprata". Och det är ju precis det du gör nu i din blogg..som är så härlig att läsa.

Kan du inte försöka nappa på min ideé?
kram från Gunnel

Maria sa...

Hej Soffy
JAg tror fast jag vet faktiskt inte helt säkert. Ibland tror jag att nu fattar jag men så händer det något obegripligt. Men jag jobbar på mina curlingkunskaper...

Hej Gunnel
Nu blir jag generad. Det låter fantastiskt kul och läskigt. Men du peppar mig så fina Gunnel
Kramar Maria