onsdag 24 februari 2010

Vi läser

böckerna om Joy, jag och åttaåringarna. Fast jag är bibliotekarie och borde veta bättre så har vi läst dom i helt omvänd ordning. Vi började med Joy och hockeykillarna och sedan hoppade vi raskt till bok nummer två Joy och snigelriket och nu njuter vi av första boken Joy och önskeburken och barnen bävar för att den snart är slut.

Den är rolig och allvarlig. Och den beskriver en vanlig familj fast ovanlig. Och språket flyter så fint. Och vi gillar.

3 kommentarer:

Familjen Tapper-Kaller sa...

Hej Maria!
Jag blev så glad att du hittat min blogg! Jag har inte alls hållit på länge, men tycker att det är jätteroligt. Särskilt roligt när någon som du, som jag inte har träffat liksom är med och delar min vardag, "tillsammans är man mindre ensam" (så är det ju). Du är mer hjärtligt välkommen!
Nu så blev jag ju jättenyfiken och kollade in din blogg också, så klart.
Måste säga att jag blev glad att se att du verkar vara en mycket trevlig och rolig och mysig mamma. Jag vill också ha sex barn, eller i alla fall fem. Jag älskar att vara mamma.
Vi verkar ha samma smak vad det gäller en hel del, favoritmusik, bästa bok e.t.c
Jag gillar verkligen det du skriver om stöket i er familj! Kan inte låta bli att le för jag känner igen det så väl. Vi är också en mycket rörig och stökig familj. Det är ALDRIG städat hos oss. Vi kan liksom inte städa ordentligt, det blir aldrig klart.
Vi har gett upp och gör bara det viktigaste. Ibland. Hm...

Roligt att ni också har en Majken!
Kram, Karin

Familjen Tapper-Kaller sa...

Såg du att du fått ett boktips av min syster? Som kommentar i min blogg i tisdags...
Karin

Maria sa...

Hej
Så roligt att du har tittat in här!! Här blir städningen heller aldrig klar. Och nu är det rörigare än någonsin. Jag vet inte hur man gör för hitta någon balans så det är så där lagom rörigt så man fortfarande hittar det mesta som man söker...Nu hittar jag inget jag söker. Och Majekns nya fina mössa är spårlöst försvunnen och det irriterar mig lite just nu.
Kramar Maria