lördag 8 maj 2010

Fiolläger

Idag åker vi på läger, några av oss i alla fall. Ut på landet bland faluröda hus. Så kommer jag väl att drömma mig bort och låtsas att jag bor där i fina hus i fina miljöer.

Just nu vill jag bo i det här: http://www.hemnet.se/beskrivning/663833?r=3

Ett riktigt drömhus med så många skåp i så där måste bo en skåpälskare precis som jag. Men det ligger för långt från skolan så det går ju inte.

Så jag tänkte att vi flyttar till det här http://www.hemnet.se/beskrivning/668498?r=3

så har vi råd att köpa en stuga som vi drömmer om varje sommar. Nära havet så vi slipper packa alla dessa picknickkorgar.

Men troligast så blir det det här:


3 kommentarer:

Familjen Tapper-Kaller sa...

Vilka underbara bilder! Det känns så bra att se det där stöket. Jag känner igen mig sååå mycket, du anar inte. =)
Men visst är det tråkigt att städa!?

Jag inbillar mig hela tiden att det är mycket roligare att städa i ett riktigt fint hem, som det där första från hemnet, som du länkade till. Om man bodde där skulle man ju säkert vilja hålla ordning. Eller??? Eller kanske inte. Inte om man är en hopplös städare.
Hoppas ni får en roligt fiolläger! Passa på att drömma om de faluröda stugorna.
Kram!

Annika sa...

Du vet väl vem som bor i det där fina huset va? En ledtråd, om du inte vet: hon och jag jobbade ihop till ganska nyligen. /Annika W.

Maria sa...

Hej
Vad roligt att du gillar stöket. Visst behöver man känna sig mindre ensam med stöket. Ibland tror man ju att det är "bara vi". Så där tänker jag också att om vi hade ett fint hus då skulle vi ha det så fint. Och städat. Vem försöker jag lura????Kram

Hej Annika
Jag tror jag vet. Jag vill bo i det Annika. Vill, vill, vill. Fast ingen annan vill i familjen. Jo kanske en förresten. kan man ha häst där säger hon som också vill.