tisdag 25 maj 2010

Liten rapport

Igår var det utflykt med klassen. Åttaåringarnas klass. Vi ordnade tillsammans med dom andra klassföräldrarna. Det är något varje kväll under dom närmaste veckorna. Men jag ska försöka att njuta för egentligen vill jag inte vara utan detta. För så blir det ju om några år då står vi utanför och alla andra småbarnsföräldrar är mitt i och jag kommer att vara så avundsjuk. Som i år när vi inte fick se något luciatåg, det trodde man ju inte för några år sen och så blev det så en dag. Så tiden kommer när jag inte får vara med längre och nått inne i mig oroar sig för den tiden. Det är då mina egna fantastiska intressen ska träda in. Vilka intressen var det nu? Kommer inte riktigt ihåg.

Idag maskerad på skolan och Signe ville vara troll. Majken var vaken till 11 för hon kunde inte somna om efter att hon sovit i vagnen på utflykten. Min man handlade på Willys för allt är slut och vi håller hos flytande med småhandlingar på dyrkonsum som jag gillar egentligen. Men jag ska ju försöka vara mer ekonomisk. Så sent sent så sydde jag små lappar på en gammal tröja och flätade en svans. I morse så kom den andra åttaåringen på att han också ville vara troll. Hjärtat smälte när jag såg bilden av två troll i mitt inre. Så jag sydde en till trolldräkt. När svansen nästan satt fast ordentligt gick nålen på maskinen sönder. Men nu sitter i alla fall två troll i skolan.

Det hinns inte bloggas så mycket nu men lite då och då kanske.

1 kommentar:

Pia sa...

Maj är en svår blogg-månad. Tiden räcker inte till.

Kan tänka mig att det blev söta troll!

Här handlas det oftast också mest på nära dyr-Konsum. Jag tycker om dyr-Konsum mer än stora matvaruhuset, och oftast orkar vi inte vara sådär storplanerade. Sedan brukar personalen på dyr-Konsum bli så glada när vi hanldlar där - för det är såna som vi som ser till att de inte läggs ner, säger de =) Så då har man ju gjort åtminstone något gott ;-)

Ha det bra den här hektiska tiden.