torsdag 15 mars 2012

Vad är det för en dag? Jo det är

min, Majken och Esters dag. Jag längtar så till torsdag varje vecka. Onsdagen ror jag nätt och jämnt i land, sen så kommer torsdag och vi behöver inte skynda oss. Fast några måsten har jag idag, 3-årskontroll för flickorna, springning för mig och gå på bibblan med mina fyra yngsta barn. Vår Signe läser ju så ögonen blöder och böckerna tar slut hela tiden.

Jag sitter med vår familjekalender och planerar in tandläkarbesök, stallbesök och ledigheter och låtsas vara viktig och kunna planera. Det kan jag ju inte riktigt. Men som idag lyckades jag flytta två tandläkartider i ganska god tid och då känns det så bra.

Lite då och då känner jag att jag vill vara ledig ett år. Får man det, vara tjänstledig om man har råd? Säkert får man inte det. Och säkert har man inte råd, men får man?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Man får!!!
Kanske kan vi ses snart igen på en torsdag!?

Jenny

Anonym sa...

Härligt att se fram emot, hoppas gårdagen var bra! Jag har ju glädjen att få vara hemma med Skruttan "då och då" eftersom jag jobbar dygnspass. Och nu är det skönt när våren är på g och vi har en trädgård!
Har ni 3-årskontroll? Här var det 2,5 och sen inget förrän vid 5 tror jag. Lite konstigt men...

Maria sa...

Ja gärna Jenny. Kanske den här torsdagen. /Maria

Maria sa...

Hej Soffy
Här det 3 årskontroll och 4-årskontroll. Fast nu när vi var på 3-årskontroll hade vi inte varit på BVC på ett och halvt år.

Vad härligt med våren. Längtar så.