torsdag 29 augusti 2013

Ett tag sen

Har inte alls haft behov av att skriva på en hel vecka drygt. Vardagen har helt uppslukat mig. Gråten har minskat och tankarna. Jag har fått kämpa på med att orka med vardagen. Ibland är den rent overklig. Är det här jag tänker jag som är på nytt jobb igen. Först 10 år på ett ställe, sen ett år på ett annat och halvtid på ett tredje bibliotek. Overkligt. Vem är jag? Vad vill jag? Min pappa är borta och jag hinner nästan inte ens tänka på det. Första veckan var tankarna hos honom hela tiden. Sen kom den här vardagen. Så många tider att passa, berg av mat som ska lagas och handlas, halvfasta två dagar i veckan och planera för den. Och tvätten har jag ägnat grymt mycket tid åt. Så en som börjat på gymnasiet och kämpar med matten. Lite jobbig start på gymnasiet. 

Och igen vad vill jag?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du vill väl vara med? Alla och överallt, ja, det är jobbigt, men du hänger på bra. Fundera på om du vill att mamma kommer och stöttar nu när hon är själv, kanske bra för er båda? Bara några vardagar när du jobbar?

Maria sa...

Hej
Jag önskar att det vore lite enklare. Att jag visste att det skulle bli så om hon kom. Men det är som att jag måste ha ork när hon och jag ska bo ihop och just nu har jag inte det. Men förhoppningsvis kommer orken så sakteliga tillbaka.