lördag 21 augusti 2010

Avundsjuka

Våran grannes hus är till salu och jag och min man blir sura. Varför? Ja det kan man verkligen fråga sig. Men jag tror jag vet. Vi som har sökt större, hittat större men aldrig slagit till, vi avundas folk som bara så där fattar stora beslut. Och så har dom ju en världsgullig unge, eller två fast en är bara pyttebäbis. Och vi sitter här i vårat stök och behöver större.

Har lagat rödbetsbiffar denna gråa lördag och dom blev jätte goda. Tänker ordna ett matförråd till hösten. Har bara en dag på mig, men det blir i alla fall ett litet förråd. Jag ska fylla det med några till rödbetsbiffar för dom var så goda och så prova majsbiffar. Så när barnen äter falukorv eller köttbullar kan jag mumsa på mina biffar och hoppas på att någon vill smaka.

Signe har varit på sovaöverkalas. Hon sa att dom sov i källaren och den var mycket finare än vår. Häromdagen frågade hon också om vardagsrummet någonsin varit städat? Jag tror hon har fått dåligt minne. Det var andra gången hon sov borta. Tänk att hon vågar, åtta år gammal.

Inga kommentarer: