lördag 11 februari 2012

Sortering pågår

Jag är helt upptagen av att sortera idag. Jag har sorterat alla kläder i förrådet och alla högar som bara blivit liggande. Tre sopsäckar som ska till Emmaus, tre säckar med sånt som ska slängas och en loppislåda (fast vi bokar ju aldrig något bord). Och så är kläderna här hemma nu sorterade efter storlek och fint nerstoppade i lådor. Så har jag grinat när jag skulle sortera bäbiskläder så jag sparade allt. Jag vägrar att inse att bäbistiden är över. förtränger det så gott det går även om min man står bredvid och pratar om barnbarn, kören och annat han ser framemot.

Annars är det sjukdomstider här. Signe är sjuk och Joen har varit sjuk halva veckan. Och jag ska fortsätta sortera nu.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Barnbarnen kan ju ha bäbiskläderna om inte annat :)!

Familjen Tapper-Kaller sa...

Duktigt att sortera! Jag vill också, men det blir aldrig av.

Jag vill heller aldrig inse att jag inte kommer få en till bebis. Det känns för sorgligt att ta in. Tänker att kanske, kanske. Fast jag fyller ju 40 och har fortfarande en bebis.
Han blir stor så fort och hans små kläder ligger kvar i skåpet. Varje plagg har sin historia.
Det är vemodigt.

fembarnsmamman sa...

Förstår precis det där med grinande vid bortsortering av bebiskläder. Vill inte heller inse, det gör för ont.
Hoppas att ni kryar på er snart.

Maria sa...

Hej
Ja jag sparar till barnbarnen om inte annat!

Hej Karin
Jag tänker också kanske, kanske hela tiden. Dumma mig för min man tycker ju att det räcker nu. Men ändå tänker jag kanske, kanske.

Hej fembarnsmamman
Vad kul att du hittat hit. Jag har ju läst hos dig länge nu. Men har jag någonsin kommenterat? Jag minns inte. Det borde jag ju såklart ha gjort! Ja det gör för ont att inse. Endel av oss kryar påsig och andra blir sjuka. Det kanske är något virus som ska gå runt här...