fredag 22 mars 2013

Fredagsmiddag

Ja vi åt tacos och det gladde många av oss. Jättemätta tror jag alla är. Idag har jag varit så vilsen.
Jag har berättat saga på ett ställe där jag inte brukar jobba och sen har jag jobbat på ett ställe där jag är ca 5 timmar i veckan. Jag trivs nog, men samtidigt tar detta så mycket energi.

Vem är jag? Tycker ni om mig? Dom där jobbiga frågorna. Dom där mänskliga frågorna. Eller är det bara jag? Jag har sovit dåligt två nätter så då är det liksom kört med självkänslan. Det är så mycket nya relationer när man byter jobb och jag orkar inte riktigt. Vissa dagar orkar jag, andra inte. Idag orkade jag inte. Och jag vill känna att andra är som jag, att vi passar ihop. Med det är också barnsliga tankar. Var vuxen nu, säger jag till mig själv. Något jag aldrig har varit och aldrig kommer att bli är käck. Ja just käck och så där spontan. Jag blir nervös av det och lite irriterad, men mest för att jag inte vet hur man är det. Det har jag tänkt lite på under sista tiden. Nu ska jag vända och se ljuset. Tänka lite mer positivt. Jag klarar det och jag är inte kanske som alla andra, men jag duger. Nu låter allt det här så barnsligt i skrift, men så barnslig är jag och det måste väl också vara okej.

Imorgon ska min man bort igen och på söndag ska jag jobba. Lite tråkig helg igen.





4 kommentarer:

Anonym sa...

Så mysigt det ser ut! Jag hoppas innerligt att alla tänker såna där fåniga tankar ibland...för jag gör det också! Och ibland är jag tvärtom och bara kör på, det är skönt. Jag har också en jobbhelg, jobbar lö-sö. Är i alla fall glad att det inte är dubbelhelg...alltid något ;)

Maria sa...

Tack. Det var det. Alla gillade och då blir det lite mysigare runt bordet.

Ja jag hoppas också att alla tänker så ibland. Skönt att höra att du också gör det ibland, även om jag så klart unnar dig en massa dagar när du inte gör det. Men det är alltid skönt att höra att man inte är ensam.
Hoppas du blir lite extra ledig i veckan om du jobbar hela helgen.
Kram,

Maria - JAG BLOMMAR sa...

Jag söker också tillhörighet på något vis när jag träffar människor. Och ofta kan jag känna att jag är totalt udda, men ibland så hittar man någon som är lite själsfrände. Och du är en av dom!

Maria sa...

Tack Maria. Fina Maria.