lördag 2 mars 2013

Hälsade på

Igår hälsade jag på mitt gamla jobb. Två gånger höll jag på att sladda av vägen för det var så halt. Just det, köra bil varje, varje dag, hur kul är det? Bra att bli påmind. Sen på jobbet var det som att komma hem. Vi skrattade och pratade. Och jag bara inombords, men hur kunde du sluta här din dumskalle? Men sen på väg till nya jobbet där jag var på eftermiddagen var jag glad. Jag hade tankat en massa på gamla stället och kände att jag fixar det här. Idag känner jag mig mer tveksam. Mitt älskade gamla jobb där jag berättade sagor.

Men livet måste innehålla många saker för att man ska må bra. Jag måste röra på mig och det gör jag nu. Jag måste inse att jag har gått vidare.

Allt det här fina fick jag, förutom dottern då, som jag, eller vi, fixat själva. Och min chef sa fina saker om att jag hade varit den som lagt grund för det arbetet dom gjorde nu med barnen. Jag. Fint att höra. Stolt.



2 kommentarer:

Anonym sa...

HEJJA Maria du är BRA och du gör bra saker och du har alldeles rätt,,,det gamla skall man lämna bakom sig och gå vidare. Förnyelse är bra för både själen och självkänslan !! Lycka till med allt !!! Kram från Gunnel L

Anonym sa...

Så roligt att du fått fina ord och fina saker,det är nog tomt utan dig där ute! Kram/E