lördag 23 mars 2013

Upp och ner

Den här dagen har pendlat fram och tillbaka. Men på det stora hela bra. Vi har ätit stora, grymt stora glassar på kafe. Sen gick tre barn till stan tillsammans och dom var sams hela tiden! Jag och småflickorna handlade lördagsgodis till kvällen och for hem. Stora sonen var på fotbollsmatch. Sen skulle jag laga tre maträtter och gå iväg på 40-årsmiddag. En skulle jag ha med mig. Barnen skulle vara barnvakt till Majken och Ester för middagen var bara på gatan nedanför. Jag kom i väg tillslut. Men innan jag gick gjorde Ester en volt i köket för hon snavade på en pall och slog sig i pannan. Det blev ett litet sår, men ändå brett, om ni förstår vad jag menar. Hon grät länge, men vi plåstrade om och det blev bra. Sen blev en sur för att maten var sen. Jag tänkte för en stund att jag inte skulle komma iväg. Men den äldste tyckte jag skulle stanna länge och umgås med mina kompisar. Han tycker att jag gör det för sällan. Gullungen.

Väl där fick jag vin i handen och så god mat. Alla gästerna tog med något och märkligt nog passade det så bra ihop. Sen ringde Signe och var lite ledsen för det hade blivit en konflikt hemma så då gick jag hem. Då hade en dotter gått ut med hunden och varit sur. Hon svarade inte i telefon så jag blev orolig och cyklade för att leta. Som tur var stötte vi ihop direkt.

Nu har vi ätit lördagsgodis, släckt lamporna och tittat på Selfridges. Samtidigt, nästan, har kylskåpsdörren fallit ner, en sillburk gått sönder och lilla hunden varit rätt så jobbig. Så på det stora hela blandad dag.

Inga kommentarer: