torsdag 14 maj 2009

Bland leenden och gråt

Dom växer! M vägde 4530 och E vägde 4540 igår på BVC så dom följs åt. E fick titta på en rosa kanin för att kontrollera att hon kunde följa den med blicken och det kunde hon. M ville inte alls, hon bara skrek. Det känns just nu som om dom är ganska olika. M skriker en del och vill helst bara vara i famnen medan E är lite lugnare och kan ligga lite för sig själv och titta. E börjar vara ganska generös med sitt fina leende medan M avfyrar sitt mycket mer sällan, men när det händer då smälter man.

Min man jobbar 75% sedan i måndags och nu är det torsdag och jag är lite slut. Famnen och armarna räcker inte till för tillfället. Och storbarnen har haft saker varenda kväll den här veckan som vi har velat vara på hela familjen. Det har varit fiolkonsert, vernissage och idag är det kafé på sonens skola. Men så här är maj för oss, fast jag gillar det.

3 kommentarer:

Maria sa...

LÄser här när du har nya inlägg, men skriver inte alltid. Så kul att följa dig och resten av familjen. Och så kommer jag på att jag inte ringt dig ännu, men det ska jag göra någon dag snart eller om några veckor hoppas jag =)

Anonym sa...

Hej Maria ! Kul att du skriver så jag får veta hur ni har det.Hoppas den kämpigaste perioden är över, åtminstone beträffande amningen. Ni är duktiga som klarar av vardagen. Kram Farmor

Maria sa...

Hej
Du får ringa precis när och om du vill. Känn ingen brådska. Jag tittar in hos dig också regelbundet men skriver inte någonstans just för tillfället. Men snart kommer jag igen.

Hej
Tack farmor. Vad roligt att du skrev en kommentar. Nu funkar amningen riktigt bra, men M är fortfarande tät i näsan så hon måste äta ofta och kortare stunder just nu.Men hon är glad däremellan.Kram Maria