lördag 30 maj 2009

Nästan som reklam

Har jag sett för mycket på TV på sista tiden. Hela tiden, nästan, kommer orden till mig: Since I moved here all I do is mysamys. Eller dessa: Det blir priceless Kristina.

Fast jag går en hel del också och drar vagnen oftast åt fel håll för solen ligger på och det blir tungt. Måste skaffa något solskydd.

Igår körde jag bussen för första gången och hälsade på på jobbet. Kände mig som en kunglighet när jag klev in. Vi fick fika, presenter och kramar och famnar.

Sedan när jag hade det så mysigt där kom jag plötsligt ihåg mina barns fiollektion. Hur skulle vi hinna. Jag är inte van att stressa sedan bäbisarna kom. På något vis tog vi oss hem och jag slängde i mig fil. Sedan promenerade vi till skolan med fiolernaoch därifrån gick jag och E och S cyklade. Vi skulle bli sena och jag kände mig stressad men det gjorde inte E och S. På olika ställen stannade S och plockade hav av maskrosor. Stress verkar vara något som tillhör vuxenvärlden. Sedan tänkte jag mindre uppjagat att vi är sena och det finns inte så mycket jag kan göra. Promenden blev trevligare då. Fiolfröken har tvillingar själv och det förenklar saker. Jag behöver inte förklara, han vet.

Inga kommentarer: