onsdag 13 maj 2009

Kalas

Som om det inte var nog med två underbara bäbisar som äter på natten och är lite smågriniga på kvällen så fyller min man år idag. Klart att han ska firas. Upp innan 6, göra kaffe, hämta tidning, bre macka, väcka barnen, ta fram köpta tårtan och försöka sjunga, men det gick nästan inte för jag har fått världens hosta så här mitt i fina maj. Barnen, i alla fall pojkarna, var lite zombieaktiga, men lyckades stappla sig till pappan och gratulera. Roligt med morgonkalas, men lite jobbigt just nu att kombinera med mina ammande gostroll.

Den där sömntimmen mellan 6 och 7 känns helt avgörande just nu för om jag ska stå på benen till kvällen eller inte. Men jag hoppas hitta oanad kraft någonstans under dagen

3 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till Pappan!
Tänk vad åren går. Vi är inte längre unga och gröna.

Jag gick till affären med min son idag. Han börjar verkligen se stor ut. Hans hand är inte längre liten i min utan nästan lika stor.

I måndags fick min syster donatorbesked. Det finns en kille i UK som matchar henne perfekt 18av 18 kriterier. Lättnaden är enorm och hoppet tillbaka, tacksamheten är enorm.

Kan vi komma förbi er för att fira er lite i helgen? Vi tar med mat och efterrätt.

Kram U

Maria sa...

Hej Ulrika
Börjar nästan gråta nu när jag läser att dom hittat en donator som passar. Hoppas nu för allt i världen att det kommer att gå bra.

Längtar efter att träffa er så jag hoppas att det ska kunna gå i helgen, det är verkligen snirkligt att få till något i maj. På lördag har vi Suzukidag till ca. fyratiden och på söndag vet jag inte om det är något. Så egentligen skulle ju lördagkväll kunna funka eller då söndag som jag inte vet något om än.Men det kan ju hända att ni är uppbokade någon av dagarna...

Anonym sa...

Hej Maria!

På söndag har vi en sån där dag då man ska jobba och städa här ute i kvarteret. Men lite senare på dagen går bra. Ska vi göra ett försök, då. Tror du inte att ni är för trötta på lördag kväll?